+45 45 67 06 00
Skelstedet 10B | 2950 Vedbæk | info@geopal.dk

Vil du være en del af vores produktionsteam?

Dato: 8. februar 2021

Vi vækster og søger en el-tekniker til vores produktion


Er du el-teknisk uddannet, og er du ærekær om det stykke arbejde, du leverer? Søger du en alsidig stilling med mulighed for at præge din egen arbejdsdag? Så har vi måske stillingen til dig.
Jobbet

Da vi er i vækst og på trapperne til at lancere vores helt nye SIL- og ATEX-godkendte gasalarm, søger vi en engageret el-tekniker til vores produktion. Du bliver en del af vores produktionsteam, der består af 5 teammedlemmer, som varetager alt fra samling, montage, test og kalibrering af vores gasdetektorer og centraler samt i perioder mange og komplekse kundespecifikke tilpasninger.

Du vil dog få en særlig rolle med implementering af vores nye gasdetektor, GP-NOVA, i produktionen, og herunder stå for produktionsdokumentation og produktionsmodning i tæt samarbejde med udvikling/teknisk afdeling.

Produkterne er alle udviklet i huset med hjælp fra diverse underleverandører, mens produktion af print og halvfabrikata hovedsageligt bliver produceret hos underleverandører i udlandet. Vores produktion består derfor primært af slutsamling samt test og kalibrering og vi kan derfor levere en stor volumen med få effektive hænder.

Kvalifikationer
Vi forestiller os, at du har en baggrund som elektronikmekaniker, el-tekniker eller lignende, men det vigtigste er, at du er velfunderet inden for elektronik, og at du brænder for en hverdag med tekniske produkter.

Du er en person, som har kompetencerne til at stå for produktionsdokumentationen og klargøring til produktion, men som samtidig kan indgå som en del af produktionen med rutineprægede opgaver.
Du er ansvarsbevidst, serviceminded og besidder gode samarbejdsevner og motiveres af at arbejde i et team med en uformel og humoristisk omgangstone. For at passe ind i vores team, er det vigtigt, at du er et positivt indstillet menneske, der ser muligheder frem for begrænsninger, og at du har en pragmatisk tilgang til dine arbejdskollegaer.

Vi tilbyder
Vi tilbyder en alsidig stilling i en mindre vækstvirksomhed, hvor du bliver en del af et godt arbejdsmiljø i en flad organisation med korte kommunikationsveje. Vi fokuserer meget på mennesker, både dem vi arbejder for, og dem vi arbejder med. Vi samarbejder på alle niveauer, har tillid til hinanden og ser muligheder frem for begrænsninger. Vores medarbejderes forskellige kompetencer og erfaring bevirker, at vi kan rådgive og være en professionel og pålidelig sparringspartner for vores kunder. Vi planlægger inden for det næste års tid at flytte til nye og større lokaler i nærområdet.

Ansøgning
Vi ser frem til at modtage din skriftlige ansøgning. Ansøgningen uploades HER senest den 25. februar 2021. Har du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at ringe til rekrutteringsansvarlig Anne Brink Frederiksen på tlf. 3131 7244.

Geopal system A/S udvikler og producerer alarmsystemer til detektering af gasser/dampe, kulilte, oxygen, kuldioxid mv. til brug for industrien. Endvidere udfører vi service og reparationer på egne produkter. Geopal system A/S produkter er kendt for sit høje kvalitetsniveau, hvoraf flere er godkendt af Dansk Brandteknisk Institut. Vi er ISO 9001:2000 og ATEX certificerede. Geopal system A/S lægger stor vægt på kvalitet – at være troværdige og yde vores kunder en professionel rådgivning og service. Geopal system A/S har 22 ansatte og er beliggende i Vedbæk nord for København.
 
 

Skal vi også levere professionelle gasalarmsystemer og service til din virksomhed?

Du er velkommen til at ringe på telefon 45 67 06 00 eller at skrive via kontaktsiden.

Vi ser frem til at høre fra dig.
Del på Facebook  Del på LinkedIn  Print nyhed
Forrige
9. april 2021
Velkommen til Leif Andersson
Geopal serviceteam udvider igen
Læs indlæg
9. april 2021
Velkommen til Lasse Hyllehøj
Geopal serviceteam udvider igen
Læs indlæg
4. marts 2021
Geopal åbner afdeling i Vejle
Ny Geopal serviceafdeling i Trekantområdet
Læs indlæg
Geopal System A/S | Skelstedet 10B | DK-2950 Vedbæk | Tlf: +45 45 67 06 00| E-mail: info@geopal.dk