Dansk producerede gasalarmsystemer til effektiv detektering af gasser, dampe og giftige luftarter
+45 4567 0600
info@geopal.dk

Vi deltager i A+A

Dato: 6. september 2023
Vi har spændende nyheder! Geopal ser frem til vores deltagelse i den kommende A+A-messe, som løber fra den 24. til den 27. oktober i Düsseldorf. A+A er verdens førende begivenhed inden for sikkerhed og sundhed på arbejdspladsen, og det er et must-attend for alle, der arbejder med disse afgørende aspekter.

Vi er begejstrede for at være en del af denne prestigefyldte begivenhed, hvor vi vil vise vores ekspertise inden for gasdetektering og dens kritiske rolle i sikkerhed og tryghed på arbejdspladsen.

Besøg vores stand, A55 i Hal 4, hvor vi vil præsentere vores ATEX stand-alone gasdetektor GP-NOVA, som har en SIL2-godkendelse!

Vi ser frem til at møde mange talentfulde fagfolk og diskutere det altafgørende emne om arbejdssikkerhed, og hvorfor gasdetektering ofte er en nødvendighed!

Kan du ikke deltage i messen, og vil du vide mere om sikkerhed på arbejdspladsen, så du og dine kollegaer kan arbejde sikkert og trygt - hver eneste dag? Så kontakt os lige her.

Skal vi også levere professionelle gasalarmsystemer og service til din virksomhed?

Du er velkommen til at ringe på telefon 45 67 06 00 eller at skrive via kontaktsiden.

Vi ser frem til at høre fra dig.
Del på Facebook  Del på LinkedIn  Print nyhed
Forrige
20. september 2023
Forvandl din smartphone
.. til et kalibreringsværktøj!
Læs indlæg
13. september 2023
Serviceteknikere på mission
En mission fyldt med kabler
Læs indlæg
8. september 2023
Vil du være en del af vores jyske serviceteam?
Vi søger ny servicetekniker
Læs indlæg
Geopal System A/S | Skelstedet 10B | DK-2950 Vedbæk • Geopal System A/S | Skomagervej 4A | DK-7100 Vejle • +45 4567 0600 | info@geopal.dk