Dansk producerede gasalarmsystemer til effektiv detektering af gasser, dampe og giftige luftarter
+45 4567 0600
info@geopal.dk

Test- og kalibreringsgas

Test- og kalibreringsgas

Kalibreringsgas til test af gasdetektorer

Kalibreringsgas er en standardgas eller gasblanding, som anvendes til at kalibrere gasdetektorer. Den sikrer, at målingerne fra disse detektorer er nøjagtige og pålidelige, hvilket er afgørende for sikkerheden.

Service og kalibrering af gasdetekteringssystemer

Regelmæssig service og kalibrering er nødvendig for at vedligeholde gasdetekteringssystemernes nøjagtighed. Professionel service sikrer, at systemerne fungerer korrekt og lever op til gældende sikkerhedsstandarder. Vi anbefaler, at I som minimum får kalibreret jeres system én gang årligt samt ved reparation og udskiftning af dele.

Hos Geopal prioriterer vi din sikkerhed og effektivitet gennem vores specialiserede service og kalibrering af gasdetekteringssystemer. Med vores omfattende ekspertise og avancerede teknologier sikrer vi, at jeres gasdetektorer altid er præcise og pålidelige. Vores team af eksperter tilbyder skræddersyede løsninger, der passer nøjagtigt til jeres behov, uanset industri.

Kalibreringsgasser efter kundespecifikationer

Hos Geopal forstår vi, at hver kundes behov er unikt. Derfor tilbyder vi skræddersyede kalibreringsgasser fremstillet nøjagtigt efter jeres specifikationer. 

Vores tilpasningsmuligheder sikrer, at I får præcis den gasblanding, der er nødvendig for at kalibrere jeres gasdetekteringssystemer med maksimal effektivitet. For påfyldning af tryk i dåser for testgas kræves en ”filling adaptor”. Denne adapter er inkluderet i vores Test og Kalibreringssæt for kalibreringsgas uden tryk. Kommunikationskabler for avanceret ændringer i opsætning af alarmniveauer, output, etc. i Geopal gasdetektorer kan tilbydes.

Med Geopal som jeres partner får I adgang til ekspertise og kvalitetsgasser, der sikrer optimal ydeevne af jeres udstyr. 
 

Calgaz kalibreringsgas

Calgaz er blandt de førende leverandører af kalibreringsgas. Geopal har valgt at forhandle Calgaz som kalibreringsgas til test af vores gasdetektorer.
Calgaz' kalibreringsgasser er udviklet med fokus på nøjagtighed, hvilket sikrer, at gasdetektorer kan kalibreres korrekt og detektere specifikke gasser i nøjagtige koncentrationer.

Uanset om det drejer sig om standardkalibreringsgasser eller specialblandinger, tilbyder vi Calgaz’ løsninger, der understøtter nøjagtige og pålidelige målinger. 

Kontakt os

For yderligere information og tilpasning af løsninger, er I velkomne til at kontakte os. Vi tilbyder ekspertise og vejledning i valg og brug af kalibreringsgasser.

Kontakt os på  info@geopal.dk eller +45 45 67 06 00 for bestilling af testgas kit og service.
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 45 67 06 00, eller via formularen herunder.
 
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Geopal System A/S | Skelstedet 10B | DK-2950 Vedbæk • +45 4567 0600 | info@geopal.dk