Dansk producerede gasalarmsystemer til effektiv detektering af gasser, dampe og giftige luftarter
+45 4567 0600
info@geopal.dk

Stolt af at være sponsor

Dato: 25. januar 2024
Vi er stolte over at have sponsoreret klasse M6C fra Maskinmesterskolen København til deres studietur til Barcelona. Skolen specialiserer sig i drift og vedligehold af energisystemer, tekniske anlæg og installationer.

I Barcelona havde klassen mulighed for at besøge relevante virksomheder for at få praktisk erfaring og sætte teorierne, de lærer i deres daglige studier, i en kontekst. I deres rapport fremhævede de to virksomhedsbesøg;

Ascó Atomkraftværk
"Gennem informativ præsentation fik vi indblik i anlæggets tekniske aspekter og dets rolle i spansk energiproduktion. Trods begrænset adgang til selve anlægget blev vores forståelse for atomkraftens kompleksitet forstærket, og vi fik værdifuld indsigt i både fordele og ulemper ved denne energikilde."

Estrella Damm Bryggeri
"Vi fulgte øllets rejse fra byg- og rismarkerne til gæringstankene og tappeanlægget. Den detaljerede gennemgang af produktionsprocessen og betoningen af 100% naturlige ingredienser satte vores øl kundskaber i perspektiv. Vi fik tilmed indsigt i produktionen, der var fuldt automatiseret, hvilket vækkede fascination hos de fleste. Efter endt rundvisning fik vi desuden lov til at smage på øllene."

Turen kombinerede faglig indsigt og virksomhedsbesøg med sociale aktiviteter, og det lyder bestemt til at have været en meget lærerig og spændende rejse! Og hvem ved, måske er de vendt tilbage med en nyfundet passion for gasdetektering - det virkelige "brændstof" til deres fremtidige succes!

Hold øje med disse kommende maskinmestre; vi er overbeviste om, at der vil være stor efterspørgsel efter deres færdigheder!
Maskinmesterskolen Koebenhavn Sponsorat
Maskinmesterskolen Koebenhavn Sponsorat
Maskinmesterskolen Koebenhavn Sponsorat

Skal vi også levere professionelle gasalarmsystemer og service til din virksomhed?

Du er velkommen til at ringe på telefon 45 67 06 00 eller at skrive via kontaktsiden.

Vi ser frem til at høre fra dig.
Del på Facebook  Del på LinkedIn  Print nyhed
Forrige
27. februar 2024
Madlavning på gas
Gastronomisk teambuilding hos Timm Vladimir
Læs indlæg
18. februar 2024
Vil du være vores nye servicetekniker?
Vi søger hjælp til vores kunder i Jylland og på Fyn
Læs indlæg
15. februar 2024
Årets SMV - Direktør 2024
Vi er indstillet!
Læs indlæg
Geopal System A/S | Skelstedet 10B | DK-2950 Vedbæk • Geopal System A/S | Skomagervej 4A | DK-7100 Vejle • +45 4567 0600 | info@geopal.dk