Dansk producerede gasalarmsystemer til effektiv detektering af gasser, dampe og giftige luftarter
+45 4567 0600
info@geopal.dk

Serviceeftersyn i billeder

Dato: 28. juni 2023

To af vores dygtige serviceteknikere, Leif og Sebastian, har netop udført det årlige serviceeftersyn i et serverrum hos en af vores IT-kunder.

Hvordan foregår et serviceeftersyn?
Når et serviceeftersyn foretages, kalibreres og funktionstestes anlæggene, og Leif og Sebastian undersøger, om der eksempelvis er behov for at udskifte eventuelle reservedele.

• Gasdetektoren, som hænger oppe under loftet, skal kalibreres ved hjælp af den testgas, som står på gulvet. Testgas, også kaldet kalibreringsgas, anvendes når man skal teste, om gasdetektoren detekterer for det den skal, og om den giver alarm ved ønsket koncentration.

• Ved anlægget tjekker Sebastian og Leif, om gasdetektoren måler korrekt. Normalt tilkobles en bærbar, men i dette tilfælde er der tilkoblet et multimeter, da anlægget er af ældre dato. Denne viser spændingen, og når gasdetektoren bliver kalibreret med en testgas, der har samme koncentration som alarmgrænserne, kan Leif og Sebastian sikre, ved at aflæse målingen på multimeteret, at detektoren giver alarm ved nåede grænseværdier.

• Et serviceeftersyn afsluttes altid med en udførlig servicerapport med alt relevant information fra det udførte arbejde, samt hvornår det næste serviceeftersyn bør udføres.

En serviceaftale med Geopal sikrer, at dit AGA anlægget vedligeholdes inden for aftalte tidsintervaller. Samtidig sikrer vores specialuddannede serviceteknikere høj oppetid hos jer ved at minimere risikoen for driftstop og fejlalarmer gennem kontinuerlig service, og vi tilbyder service døgnet rundt i tilfælde af akut nedbrud.

Vil du også have en sikker og tryg arbejdsplads - hver eneste dag?
Få en skræddersyet serviceaftale. Kontakt os og hør mere.


På de store kontorarbejdspladser har man typisk et større serverrum med IT-udstyr. Da de kører i døgndrift med fuld kapacitet, bliver der meget hurtigt utrolig varmt! For at undgå at udstyret overopheder og tager skade, er der behov for at holde temperaturen på et fast niveau, og dette gøres ved hjælp af kølemidler, typisk ammoniak (NH3). Læs mere om gasdetektering i et serverrum her.

Aarligt serviceeftersyn hos en af Geopals IT-kunder
Aarligt serviceeftersyn hos en af Geopals IT-kunder
Aarligt serviceeftersyn hos en af Geopals IT-kunder

Skal vi også levere professionelle gasalarmsystemer og service til din virksomhed?

Du er velkommen til at ringe på telefon 45 67 06 00 eller at skrive via kontaktsiden.

Vi ser frem til at høre fra dig.
Del på Facebook  Del på LinkedIn  Print nyhed
Forrige
7. maj 2024
Stærkt samarbejde med NH3 Solutions
Sammen skaber vi sikre arbejdspladser!
Læs indlæg
1. maj 2024
Servicetekniker Leif stiger til vejrs..
.. og jagter ammoniak
Læs indlæg
14. april 2024
Vil du være med til at producere gasalarmer til hele verden?
Vi søger ny kollega til vores produktionsteam
Læs indlæg
Geopal System A/S | Skelstedet 10B | DK-2950 Vedbæk • +45 4567 0600 | info@geopal.dk