Dansk producerede gasalarmsystemer til effektiv detektering af gasser, dampe og giftige luftarter
+45 4567 0600
info@geopal.dk

SIL 2 certificering

SIL, som er en forkortelse for Safety Integrity Level, refererer til funktionssikkerhed. Det beskriver en proces, hvor risici minimeres gennem anvendelsen af en sikkerhedsfunktion f.eks en gasdetektor.

Hvad er SIL 2 certificering?

SIL certificering er en del af IEC 61508 standarden, en international norm for sikkerhedsrelaterede systemer. Denne standard definerer fire sikkerhedsintegritetsniveauer (SIL 1-4), hvor SIL 4 repræsenterer det højeste sikkerhedsniveau. SIL 2 er et middel niveau, der anvendes i industrier, hvor risikoen er betydelig, men ikke ekstrem.

SIL 2 certificering hos Geopal

I en verden, hvor industrielle processer bliver stadig mere komplekse og automatiserede, er sikkerheden af afgørende betydning. 

 

Hos GeoPal specialiserer vi os i innovative løsninger til gasdetektering og arbejdsstyringssoftware, og at overholde høje sikkerhedsstandarder er ikke blot en forpligtelse, men en kerneværdi, vi prioritere din virksomheds sikkerhed. I denne sammenhæng er forståelsen og implementeringen af sikkerhedsintegritetsniveau (Safety Integrity Level, SIL) 2 certificering en bekræftelse af vores produkters høje standarder. 

GeoPals SIL 2 produkter

GeoPals løsninger til gasdetektering og arbejdsstyring spiller en kritisk rolle i sikkerheden på arbejdspladser, især i industrier med farlige arbejdsmiljøer som olie- og gasindustrien, kemiske anlæg og forsyningsvirksomheder. SIL 2 certificering for disse produkter betyder, at de er designet og testet med en høj grad af pålidelighed og sikkerhed in mente. 

Her er bl.a tale om gasdetektoren GP-Nova, der er udviklet efter kravene til IEC’s 61508 SIL 2 krav. 

Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 45 67 06 00, eller via formularen herunder.
 
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Geopal System A/S | Bygmarken 19 | DK-3520 Farum • +45 4567 0600 | info@geopal.dk