Dansk producerede gasalarmsystemer til effektiv detektering af gasser, dampe og giftige luftarter
+45 4567 0600
info@geopal.dk

Sæt kryds i kalenderen!

Dato: 31. august 2022
Sæt kryds i din kalender den 27. og 28. september!

Vi sender Christian Middelbo afsted til Grønne Gasdage i Billund, hvor han blandt andet vil fortælle om vores serviceafdeling i Vejle og præsentere vores stjerne GP-NOVA.

Grønne Gasdage er for jer, som arbejder med og/eller har interesse for den grønne omstilling samt grøn gas, og der vil være præsentationer om blandt andet biogas, brint og P2X - som netop vores gasdetektor GP-NOVA er specielt egnet til, da den kan detektere gasser såsom brint, ammoniak, og metanol.

Metanol, en af grønne gasser, er et af de mest lovende biobrændstoffer og er et vigtigt produkt i den grønne omstilling, Power-to-X. Power-to-X går ud på, at vind- eller solenergi bliver omdannet til brint, og herefter tilføres kuldioxid, så man får metanol, der anvendes som CO2-neutralt flydende brændstof. Dermed kan det anvendes som et grønt alternativ til blandt andet benzin og diesel, som belaster miljøet.

Hvorfor skal vi så høre om gasdetektering?

Jo, for selvom metanol er bedre for miljøet, er det også et meget giftigt stof og ligeledes brændbart! Metanol har en antændelsesgrænse fra 6 til 36 v/v %, så der skal ikke meget til, før det antænder!

Det er derfor vigtigt at installere gasdetektering i de områder, hvor der er risici for udslip af giftige og brændbare grønne gasser. Vi kan således ikke diskutere grøn gas uden at nævne gasdetektering.

Så smut forbi Christians stand og hør mere om, hvordan vi kan sikre din virksomhed og dine medarbejdere, nu og i fremtiden.

Du kan tilmelde dig konferencen lige her.

Christian glæder sig til Grønne Gasdage og til at hilse på dig!

Skal vi også levere professionelle gasalarmsystemer og service til din virksomhed?

Du er velkommen til at ringe på telefon 45 67 06 00 eller at skrive via kontaktsiden.

Vi ser frem til at høre fra dig.
Del på Facebook  Del på LinkedIn  Print nyhed
Forrige
30. november 2022
GP-NOVA redder dagen
.. endnu en gang!
Læs indlæg
23. november 2022
Vi passer på dem, som passer på fremtiden
2-dages serviceopgave
Læs indlæg
18. november 2022
EX Forum 2022
Et eksplosivt arrangement!
Læs indlæg
Geopal System A/S | Skelstedet 10B | DK-2950 Vedbæk • Geopal System A/S | Skomagervej 4A | DK-7100 Vejle • +45 4567 0600 | info@geopal.dk