Dansk producerede gasalarmsystemer til effektiv detektering af gasser, dampe og giftige luftarter
+45 4567 0600
info@geopal.dk

Nu med SIL2 certificering

Dato: 14. september 2020

Fordi godt nok aldrig er godt nok

 
GEOPAL® har i årtier stået bag gasdetektorer med et højt kvalitetsniveau sammenlignet med andre leverandørers produkter. Men det ligger i vores DNA hele tiden at ville være endnu bedre.
 
Derfor besluttede vi at få SIL2-certificeret vores nye og til dato mest avancerede gasdetektor, der giver mulighed for Bluetooth opkobling via en tilhørende app, så man kan komme i kontakt med detektoren, aflæse dataloggen og kalibrere den med sin smartphone.
 
Det er selvfølgelig ikke noget, man "bare gør", så vi har brugt store ressourcer - både menneskelige og økonomiske - på at forberede hele organisationen på de ændrede processer, der er nødvendige for at opnå en SIL2 certificering og leve op til de nye, strengere krav. Certificeringen omfatter nemlig ikke kun selve produktet, men også samtlige processer omkring det: Produktion, indkøb, dokumentation, service, løbende opgraderinger og kundehåndtering.
 
Reelt har vi allerede fået godkendt den nye detektors hardware og software af verdens førende certificeringsvirksomhed, Exida, men de sidste formaliteter kommer nok først på plads i starten af 2021.
 
SIL2 forpligter os hver dag i hele produktets levetid
Ethvert GEOPAL system skal løbende optimeres for at beskytte virksomheder, mennesker og miljø mod farlige gasser og dampe.
 
Men med en SIL2 certificering er kravene ekstra høje, og fx skal hver enkelt del af detektoren kunne spores, så vi kan tilbagekalde alle solgte og installerede enheder, hvis der skulle opstå selv den mindste fejl i en produktserie. Det kræver et komplekst setup, der kan håndtere alle slags fejlmeldinger og kommunikere med systemerne for indkøb, produktion, serienummerering, salg, service og opsætning.
 
Så SIL2 er bestemt ikke kun et klistermærke, vi sætter på det færdige produkt: Det er en godkendelse, der forpligter os til ekstra omhu, dokumentation og opgraderinger langt ud i fremtiden.
 
 
 

Skal vi også levere professionelle gasalarmsystemer og service til din virksomhed?

Du er velkommen til at ringe på telefon 45 67 06 00 eller at skrive via kontaktsiden.

Vi ser frem til at høre fra dig.
Del på Facebook  Del på LinkedIn  Print nyhed
Forrige
7. maj 2024
Stærkt samarbejde med NH3 Solutions
Sammen skaber vi sikre arbejdspladser!
Læs indlæg
1. maj 2024
Servicetekniker Leif stiger til vejrs..
.. og jagter ammoniak
Læs indlæg
14. april 2024
Vil du være med til at producere gasalarmer til hele verden?
Vi søger ny kollega til vores produktionsteam
Læs indlæg
Geopal System A/S | Skelstedet 10B | DK-2950 Vedbæk • +45 4567 0600 | info@geopal.dk