Dansk producerede gasalarmsystemer til effektiv detektering af gasser, dampe og giftige luftarter
+45 4567 0600
info@geopal.dk

Medicoindustri - Laboratorier

I laboratorier- og forskningsmiljøer anvendes ofte forskellige typer solventer og gasser, der ved fordampning og kemiske reaktioner kan udvikle sundheds­skadelige og eksplosive gasser. 
 
For at minimere risikoen for farlige situationer kræves det ofte, at der installeres gasdetektorer.
 
Mange forskningsprocesser kræver hurtig køling og nedfrysning, hvorfor der typisk benyttes flydende nitrogen. Nitrogen er i sig selv ikke giftig, men en høj koncentration af nitrogen i indåndingsluften fortrænger ilten. I frisk luft ligger iltniveauet normalt på 20,9 Vol.-%, men allerede ved ca. 16 Vol.-% oxygen påvirkes dømmekraften

European Sperm Bank

Når sæd nedfryses, bliver den opbevaret i store tanke med flydende kvælstof. Hos European Sperm Bank er det Geopal oxygenalarmer, der sikrer medarbejderne i tilfælde af, at oxygenniveauet bliver for lavt.

"Da vi dagligt arbejder med flydende nitrogen, er det vores højeste prioritet at skabe sikkerhed for vores ansatte. Geopal System leverede både information og service, som var helt i top, hvorfor vi føler, vi har truffet det helt rigtige valg" (Nicki Bille, European Sperm Bank).

Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 45 67 06 00, eller via formularen herunder.
 
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Geopal System A/S | Skelstedet 10B | DK-2950 Vedbæk • +45 4567 0600 | info@geopal.dk