Dansk producerede gasalarmsystemer til effektiv detektering af gasser, dampe og giftige luftarter
+45 4567 0600
info@geopal.dk

Geopal deltager i Køle- og Varmepumpeforum 2023

Dato: 2. marts 2023
Geopal deltager igen i år ved årets Køle- og Varmepumpeforum den 23. marts 2023 i IDA Huset i København, som afholdes af Dansk Køle- & Varmepumpeforening!

Her kan du hilse på Helle Ryssel Clemmensen og Henrik Schou, som viser et udvalg af vores gasdetektorer til køle- og frostrum.

Hvis du arbejder med køle-, AC-, ventilations- eller varmepumpeteknologi, arbejder du sandsynligvis sammen med giftige og eksplosive gasser som ammoniak, propan, kuldioxid, freon eller andre kølemiddelgasser!

Gasdetektering i køleanlæg er derfor ofte en nødvendighed eller påbudt på grund af risikoen for gaslækager af disse farlige gasser, som ikke kun kan være livstruende, men også skadeligt for miljøet og meget omkostningstungt for brugerne. Skræmmende, ikke sandt?

Heldigvis er der hjælp at hente! For med professionelle gasdetektorer fra Geopal kan du og dine kolleger arbejde sikkert og trygt. Så uanset om din gasart hedder R134a, R1234ze, NH3, CO2, R290 eller noget helt sjette, så har vi helt sikkert løsningen til din arbejdsplads.

Helle og Henrik glæder sig til at hilse på dig - og fortælle, hvordan vi kan sikre dig og dine medarbejdere et sundt og sikkert arbejdsmiljø - hver eneste dag!

Tilmeld dig her.

Kan du ikke deltage?

kontakt en af vores rådgivere, som kan fortælle dig mere om gasdetekering til kølemidler.

Skal vi også levere professionelle gasalarmsystemer og service til din virksomhed?

Du er velkommen til at ringe på telefon 45 67 06 00 eller at skrive via kontaktsiden.

Vi ser frem til at høre fra dig.
Del på Facebook  Del på LinkedIn  Print nyhed
Forrige
23. marts 2023
Succes ved årets Køle- og Varmepumpeforum
Helle og Henrik gav den gas!
Læs indlæg
23. marts 2023
Du er inviteret!
Hils på Geopal
Læs indlæg
22. marts 2023
Arbejder du med farlige kølemiddelgasser?
Så skal du med til årets Køle- og Varmepumpeforum!
Læs indlæg
Geopal System A/S | Skelstedet 10B | DK-2950 Vedbæk • Geopal System A/S | Skomagervej 4A | DK-7100 Vejle • +45 4567 0600 | info@geopal.dk