Dansk producerede gasalarmsystemer til effektiv detektering af gasser, dampe og giftige luftarter
+45 4567 0600
info@geopal.dk

Geopal R&D ingeniør vinder årets Elektropris!

Dato: 22. juni 2022
Hvert år uddeles Elektroprisen af Elektrofonden (IDA) for en lovende indsats indenfor det elektrotekniske område, og i fredags modtog Abdallah Al-Mass Årets Elektropris 2022 for hans imponerende ingeniørarbejde med udvikling af højt specificerede Sil- og ATEX certificerede gasdetektorer, herunder gasdetektoren GP-NOVA, som er certificeret efter de højeste internationale standarder og kan måle udslip af alt fra svovlbrinte, metan, ammoniak, freon og benzin til kulilte.

Abdallah Al-Mass er uddannet automekaniker men valgte at tage adgangskurset på DTU, så han kunne læse videre til ingeniør. Han blev færdig som civilingeniør i 2016 og et år efter blev han ansat i Geopal. Abdallah har været primus motor på at udvikle en modulær SIL 2 og ATEX/IECEx-certificeret gasdetektor, og var midtpunkt for et bredt samarbejde, bla. mellem nationale- og internationale udviklingshuse, certificeringorganer, og underlevendører. Sidste år blev GP-NOVA så lanceret, hvor Abdallah havde ansvar for produktoverdragelse til produktionen, oplæring, og havde ansvar for produktionsproces under første batch.

Geopal GP-NOVA Stand-Alone Gasdetektor
En gasdetektor designet til at sikre sikkerhed, pålidelighed og nøjagtighed, og samtidig giver enkel vedligeholdelse og service. GP-NOVA kommer med flere forskellige sensorteknologier, som gør det muligt at detektere mange forskellige gasser, og gasdetektoren overvåges og kalibreres enkelt via Geopal app (App Store og Google Play) med Bluetooth-teknologi. GP-NOVA er designet til SIL2 iht. IEC 61508 og ydeevne iht. EN 60079-29-1, og dermed har gasdetektoren også et stort potentiale i de kommende Power-to-X projekter.

Hos Geopal har vi været vidne til Abdallahs imponerende indsats, ihærdighed og professionalitet, og Årets Elektropris er uden tvivl uddelt til den rette. Vi er utrolig beæret og stolte over, at Abdallah er en del af Geopal, og vi ønsker Abdallah et stort og velfortjent tillykke med Årets Elektropris!

Læs mere om Årets Elektropris her.

Skal vi også levere professionelle gasalarmsystemer og service til din virksomhed?

Du er velkommen til at ringe på telefon 45 67 06 00 eller at skrive via kontaktsiden.

Vi ser frem til at høre fra dig.
Del på Facebook  Del på LinkedIn  Print nyhed
Forrige
6. juli 2022
GP-NOVA er dagens stjerne
.. igen!
Læs indlæg
29. juni 2022
Årligt serviceeftersyn
.. på mere end 200 detektorer!
Læs indlæg
27. juni 2022
Midsommerhygge
.. med sol og grill
Læs indlæg
Geopal System A/S | Skelstedet 10B | DK-2950 Vedbæk • Geopal System A/S | Skomagervej 4A | DK-7100 Vejle • +45 4567 0600 | info@geopal.dk