Dansk producerede gasalarmsystemer til effektiv detektering af gasser, dampe og giftige luftarter
+45 4567 0600
info@geopal.dk

Geopal - Din leverandør af gasalarmer

Geopal System A/S blev grundlagt i 1985 og beliggende i Farum Nord for København. Vi udvikler, producerer, sælger og servicerer professionelle gasalarm systemer til detektering af stort set alle gasser og giftige dampe.  

Med vort brede produktprogram er vi dedikeret til effektiv beskyttelse af et sundt og sikkert arbejdsmiljø.

Uovertruffen pålidelighed, stabilitet og levetid, selv i barske miljøer, sammen med bagud kompatibilitet og udvidet garanti er essentielle holdepunkter i alt hvad vi foretager os. 

Geopal System A/S er ISO9001:2015 certificeret og flere af vore løsninger er godkendt af DBI. Vi har en række produkter med ATEX/EX/IECEx godkendelse ligesom vi har en produktgruppe med Marine Type Approval. DNV og Bureau Veritas godkendelser følger snarest.

Vi vokser organisk og vi er stolt af at have en AAA rating hvilket giver os en udpræget fleksibilitet samt sikre vore kunder og leverandører en finansiel stærk samarbejdspartner. Vi har en meget flad og fleksibel organisation med tilhørende korte beslutningsvej og er derfor i stand til at træffe proaktive beslutninger samt hurtigt foretage evt. korrigerende handlinger.

Via vores store viden med gasdetektering samt mange års erfaring er vi en professionel partner for vores kunder globalt.

Mission

Vi stræber mod at blive en ledende global leverandør af professionel stationærgasdetektering.

Vision

Vi arbejder målrettet på at være repræsenteret I alle relevante områder af verden.

Vi tilstræber en fortsat positiv forretningsudvikling gennem organisk vækst 

Vi har fokus på at forblive en virksomhed med dedikerede medarbejdere og ledelse, konstant udviklende vores organisation til glæde for alle, internt såvel som eksternt. 

Vi arbejder hårdt på, igennem innovativ produktudvikling og en dedikeret arbejdsindsats, at udvikle os til en ledende global leverandør af stationære gasalarmanlæg. 
 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 45 67 06 00, eller via formularen herunder.
 
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Geopal System A/S | Bygmarken 19 | DK-3520 Farum • +45 4567 0600 | info@geopal.dk