Dansk producerede gasalarmsystemer til effektiv detektering af gasser, dampe og giftige luftarter
+45 4567 0600
info@geopal.dk

Gasdetektorer fra GEOPAL – Sikring af anlæg og arbejdspladser

GEOPAL producerer og leverer gasdetektorer til effektiv detektering af eksplosionsfarlige og sundhedsskadelige gasser, dampe og giftige luftarter.
 
Vores produktprogram spænder bredt, og du finder altid en løsning, der passer til dit behov.
 
Hos os er du sikker på at få danskproducerede produkter i høj kvalitet, og vi går altid lidt længere for at imødekomme dine behov.
 
Læs mere om eksplosionsfarlige miljøer, og om hvordan vores gasdetektorer skaber et sikkert arbejdsmiljø for dig og dine kolleger.
 
Du er også altid velkommen til at kontakte os på telefon 45 67 06 00 eller via kontaktformularen på vores side og høre, hvilke løsninger inden for gasdetektorer, vi tilbyder dig.
 

Find den gasdetektor og –monitor, du har brug for

 
Forskellige anvendelsesområder kræver forskellige funktioner og krav til den detektor, der er behov for, for at du får den højeste sikkerhed i dit arbejdsmiljø.
 
Hos os finder du både stand alone-detektorer og alarmmonitorer for tilslutning af en eller flere detektorer. Læs om de forskellige løsninger nedenfor, eller kontakt os og fortæl os om din specifikke opgave.
 

GEOPAL stand alone-gasdetektorer

 
GEOPAL stand alone-detektorerne har integreret mikroprocessor, som kontinuerligt overvåger gaskoncentrationen, og afgiver et alarmsignal via relækontakt ved lav og høj alarm samt ved fejl.
 
For eksempel har vi udviklet GEOPAL GP-SA til måling af blandt andet methan, propan og kulilte med hurtig reaktionstid ved gasudslip, lang sensorlevetid og let kalibrering via PC.
 
Løsningen giver dig optimal sikkerhed og hurtig alarm, så du når at reagere, hvis uheldet skulle være ude.

Derudover har vi udviklet Geopal GP-NOVA, som er designet til SIL2. Gasdetektoren er designet til at sikre sikkerhed, pålidelighed og nøjagtighed, men samtidig giver enkel vedligeholdelse og service, og kan overvåges og kalibreres enkelt via Geopal mobile app med Bluetooth teknologi. Se også nedenstående videoer for yderligere information.
 

GEOPAL gasalarmmonitor for tilslutning af gasdetektor

 
GEOPAL gasalarmmonitorernes funktion er at modtage og videresende alarmsignaler.
 
I relæet får du styring af eksterne funktioner som for eksempel magnetventiler, ventilationsanlæg og frakobling af elforsyning.
 
Hos GEOPAL finder du både gasalarmmonitorer med mulighed for tilslutning af det antal detektorer, du har behov for.
 
Kontakt os og lad os hjælpe dig med at finde den løsning, du har brug for ved at ringe på telefon 45 67 06 00 eller udfylde vores kontaktformular. Så finder vi frem til den gasdetektor, du har behov for.
GP-NOVA introduktion

GP-NOVA og Geopal App

GP-NOVA Guide: Ændre alarm via de optiske berøringsknapper
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 45 67 06 00, eller via formularen herunder.
 
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Geopal System A/S | Skelstedet 10B | DK-2950 Vedbæk • Geopal System A/S | Skomagervej 4A | DK-7100 Vejle • +45 4567 0600 | info@geopal.dk