Dansk producerede gasalarmsystemer til effektiv detektering af gasser, dampe og giftige luftarter
+45 4567 0600
info@geopal.dk

Gasdetektorer og Gasalarmer fra Geopal

Velkommen til Geopal, din professionelle partner inden for gasdetektering og arbejdspladssikkerhed. Vi har været dedikeret til dette felt siden 1985, og med mere end tre årtiers erfaring i branchen er vi stolte af at levere innovative og pålidelige gasdetekteringsløsninger til en bred vifte af industrier.

Geopal udvikler, producerer, sælger og servicerer professionelle gasdetektorer og gasalarmsystemer til detektering af stort set alle gasser og giftige dampe. Med vort brede produktprogram er vi dedikeret til effektiv beskyttelse af et sundt og sikkert arbejdsmiljø, så du og dine kollegaer kan arbejde sikkert og trygt – hver eneste dag.

 

Egen produktion og skræddersyede løsninger

Vi har egen produktionsafdeling og kan varetage alt fra samling, montage, test og kalibrering af gasdetektorer og centraler samt komplekse kundespecifikke løsninger. Så uanset din branche eller udfordring, er vi her for at hjælpe.

Egen produktion giver os fuld kontrol over kvaliteten, hvilket betyder, at du altid kan stole på vores produkter, når det handler om sikkerhed.

Derudover har vi gasalarmsystemer, gasdetektorer og kalibreringsgasser samt tilhørende reservedele på lager for hurtig levering til din virksomhed. Dette bidrager til at minimere nedetid og sikrer din arbejdsplads.

Du er også altid velkommen til at kontakte os på telefon 45 67 06 00 eller via kontaktformularen på vores hjemmeside for at høre, hvilke løsninger inden for gasdetektering, vi kan tilbyde dig.

 

Find den gasdetektor og –monitor, du har brug for

Forskellige anvendelsesområder kræver forskellige funktioner og krav til den detektor, der er behov for, for at du får den højeste sikkerhed i dit arbejdsmiljø. Vi tilbyder både stationære detektorer og alarm monitorer, som kan tilsluttes en eller flere detektorer. Du kan læse mere om vores forskellige løsninger nedenfor eller kontakte os og fortælle os om din specifikke opgave. Uanset om du arbejder med eksplosionsfarlige, brandfarlige, sundhedsskadelige gasser og dampe eller giftige luftarter, så har vi en løsning til dig.

Vores bærbare gasdetektorer er ideelle, når der skal arbejdes med beholdere, tanke, lukkede rum og kloakker anvendes bærbare gasdetektorer for at finde ud af om selve miljøet er sikkert at arbejde i. 

 

Geopal Stand-Alone Gasdetektorer

Geopal stand-alone detektorer har en integreret mikroprocessor, som kontinuerligt overvåger gaskoncentrationen, og afgiver et alarmsignal via relækontakt ved lav og høj alarm samt ved fejl. For eksempel har vi udviklet Geopal GP-SA til måling af blandt andet metan, propan og kulilte med hurtig reaktionstid ved gasudslip, lang sensor levetid og let kalibrering via PC. Denne løsning giver dig optimal sikkerhed og hurtig alarm, så du når at reagere, hvis uheldet skulle være ude. Vi har også mange forskellige sensorer til rådighed for at opdage forskellige gasarter.

Derudover har vi også udviklet Geopal GP-NOVA, som er designet til SIL2. Gasdetektoren er designet til at sikre sikkerhed, pålidelighed og nøjagtighed, men samtidig giver enkel vedligeholdelse og service. Den kan overvåges og kalibreres enkelt via Geopal mobile app med Bluetooth teknologi. Se også nedenstående videoer for yderligere information.

 

Geopal gasalarm monitor for tilslutning af gasdetektor

Geopal gasalarm monitors funktion er at modtage og videresende alarmsignaler. I relæet får du styring af eksterne funktioner som for eksempel magnetventiler, ventilationsanlæg og frakobling af elforsyning.

Hos Geopal finder du både gasalarm monitors med mulighed for tilslutning af det antal detektorer, du har behov for, når det handler om at beskytte produktionen og industrielle råvarer mod de værst tænkelige scenarier.

 

Godkendelser og overholdelse af standarder

Vi har alle de nødvendige godkendelser og certifikater for produktion, salg og servicering af gasalarmsystemer, herunder: ISO9001:2015, ATEX, IECEx, SIL, DBI og Marine Class Approval.

 

Sikre og trygge arbejdspladser

I vores branche afhænger menneskers sikkerhed af kvaliteten af vores produkter og service. Vores fornemste opgave er at sørge for, at du og dine kollegaer kan føle sig trygge og sikre i jeres hverdag. Vi er vores ansvar bevidst og tager det alvorligt. I alt hvad vi gør, tilstræber vi uovertruffen pålidelighed, stabilitet og levetid – selv i barske miljøer. Vores produkter er derfor kendetegnet ved stabilitet, effektivitet og enkelhed.

 

Kontakt os i dag

Kontakt os, og lad os hjælpe dig med at finde den løsning, du har brug for, ved at ringe på telefon 45 67 06 00 eller udfylde vores kontaktformular.
Geopal passer på dig og dine kollegaer – hver eneste dag.

 
GP-NOVA introduktion

GP-NOVA og Geopal App

GP-NOVA Guide: Ændre alarm via de optiske berøringsknapper
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 45 67 06 00, eller via formularen herunder.
 
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Geopal System A/S | Skelstedet 10B | DK-2950 Vedbæk • +45 4567 0600 | info@geopal.dk