Dansk producerede gasalarmsystemer til effektiv detektering af gasser, dampe og giftige luftarter
+45 4567 0600
info@geopal.dk

Geopal gas sniffer – detektering af farlige og eksplosive gasser og dampe

Med en gas sniffer får du hurtigt besked, hvis en potentielt farlig gaslækage skulle opstå.
 
Du får den optimale sikkerhed i dit arbejdsmiljø, og du beskytter miljøet, udstyr og ikke mindst mennesker mod situationer, der kan være yderst alvorlige for sikkerheden.
 
GEOPAL har leveret gas sniffere til detektering af farlige gasser og dampe til industrien siden 1985, og med vores skræddersyede løsninger er du altid sikker på at finde det, du har brug for hos os.
 
Kontakt os ved at udfylde vores kontaktformular med dit spørgsmål, din forespørgsel eller din ordre, eller ring direkte til os på telefon 45 67 06 00 og hør, hvordan vi sikrer dig den optimale sikkerhed på din arbejdsplads.
 

Med en gas sniffer får du altid besked

 
I miljøer, hvor der arbejdes med eksplosive gasser som for eksempel pentan, hydrogen og metan eller med giftige gasser som kulilte og NOx, er det vigtigt at have en effektiv gas sniffer, så du altid bliver alarmeret ved potentielt farlige situationer.
 
En gas sniffer er hverdagstermen for et alarmsystem, der effektivt detekterer gasser, dampe og giftige luftarter.
 
Vi tilbyder dig både stand alone detektorer og alarmmonitorer. Ud over det finder du et bredt udvalg af reservedele til gas sniffere.
 
Vores brede produktsortiment sikrer dig, at du altid finder den gas sniffer, der dækker dit behov. Hos os finder du både detektorer beregnet til zone 1, zone 2 og til uklassificerede områder.
 
Er du i tvivl om, hvilken detektorløsning, du har brug for, er du altid velkommen til at kontakte os.
 

GEOPAL alarmcentraler og detektorer – din garanti for kvalitet

 
Geopals produkter er alle danskproducerede, og langt de fleste er godkendt af Dansk Brand- og Sikringsteknisk Institut (DBI) og DEMKO/UL og har opnået ATEX-certifikat for produktion.
 
Din garanti ligger også i, at alle vores processer er DS/EN ISO 9001:2008-certificerede, og du er derfor altid sikker på, at dine produkter lever op til kravet om sporbarhed, registrering og dokumentation.
 
Har du spørgsmål til vores produkter, eller ønsker du at høre, hvilken gas sniffer, der vil dække behovet i dit anvendelsesområde, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 45 67 06 00 eller udfylde vores kontaktformular.
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 45 67 06 00, eller via formularen herunder.
 
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Geopal System A/S | Skelstedet 10B | DK-2950 Vedbæk • +45 4567 0600 | info@geopal.dk