Dansk producerede gasalarmsystemer til effektiv detektering af gasser, dampe og giftige luftarter
+45 4567 0600
info@geopal.dk

Geopal GP-NOVA Stand-Alone gasdetektor

GP-NOVA
Geopal GP-NOVA stand-alone ATEX gasdetektor er designet til at sikre sikkerhed, pålidelighed og nøjagtighed, men samtidig giver enkel vedligeholdelse og service.
 
Status ses nemt på det store og tydelige OLED display, og de optiske berøringsknapper gør det let at navigere i detektorens menu. Brugen af forskellige sensorteknologier gør det muligt at detektere mange forskellige gasser. 

GP-NOVA overvåges og kalibreres enkelt via Geopal mobile app med Bluetooth teknologi.


 

 
Tydelig synlighed i ethvert miljø og optiske trykknapper
GP-NOVA har et tydeligt, klart og stort OLED-display med status lysdioder, som kan observeres fra 20 m afstand. Status lysdioderne anvender en række farver og lysmønstre på en sådan måde, at systemets status også er forståeligt for personer med nedsat evne til at se farver. Simpel interface og navigation i detektorens menu, via optiske berøringsknapper uden behov for magnetstav.
 

 
Kompatibel med forskellige sensor­teknologier og gasser
Takket være det fleksible design af gasdetektoren, er det muligt at detektere mange forskellige gasser ved brug af forskellige sensorteknologier.
 
Kan også leveres med ekstern detektor, således at sensoren delen kan monteres tæt på evt. udslips kilde og controlleren monteres synligt.
Mobile App med Bluetooth kommunikation
Ved hjælp af Geopal App og trådløs Bluetooth teknologi er konfiguration, kalibrering og aflæsning af data via mobile enhed mulig. Herved reduceres vedligeholdelsestid og omkostninger. Især hvis detektoren er monteret højt eller er svært tilgængelig.

Find Geopal App på Apple Store og i Google Play.
Data og hændelseshistorik
GP-NOVA gemmer op til 2000 hændelser og målinger af gaskoncentration på et MicroSD kort. Data kan enten studeres via plots på en mobilenhed eller sendes på e-mail i excl. format for videre analyse.

 
Analoge og digitale udgange
GP-NOVA giver flere muligheder for at kontrollere og overvåge detektorens status fra kontrolrummet. Konfigurerbar galvanisk isoleret 4-20 mA udgang, RS-485 Modbus RTU, Digital udgang i form af potentialfri relæudgange for lav-, højalarm samt fejl. Relæerne kan vælges enten som aktive (fail safe) eller passive


GP-NOVA er designet til SIL2 iht. IEC 61508 og ydeevne iht. EN 60079-29-1.
GP-NOVA introduktion

GP-NOVA og Geopal App

GP-NOVA Guide: Ændre alarm via de optiske berøringsknapper
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 45 67 06 00, eller via formularen herunder.
 
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Geopal System A/S | Skelstedet 10B | DK-2950 Vedbæk • +45 4567 0600 | info@geopal.dk