Dansk producerede gasalarmsystemer til effektiv detektering af gasser, dampe og giftige luftarter
+45 4567 0600
info@geopal.dk

Geopal GP-NOVA Stand-Alone gasdetektor

GP-NOVA

GP-NOVA Stand-Alone gasdetektor

 

GP-NOVA Stand-Alone ATEX gasdetektoren er en innovativ løsning til effektiv detektion af giftige, brandfarlige og eksplosive gasser. GP-NOVA er designet med henblik på sikkerhed, pålidelighed og nøjagtighed.

GP-NOVA Stand-Alone ATEX har funktioner som et letlæseligt OLED-display, lagring af målinger, trådløs kommunikation via Bluetooth og en mobil app, mulighed for fjernmontering, og den opfylder høje sikkerhedsstandarder som SIL2 iht. IEC 61508. 


 

 

OLED-display

Detektoren er udstyret med OLED-display, der er læseligt op til 20 meters afstand. Status lysdioderne anvender en række farver og lysmønstre således, at systemets status også er forståeligt for personer med nedsat evne til at se farver. Displayet understøttes af optiske knapper, der sikrer en glat og stabil brugergrænseflade, hvilket gør det nemt at navigere gennem menuen uden brug af eksterne værktøjer som en magnetstav.


 

Mulighed for fjernmontering

Med sin fleksible design kan GP-NOVA detektere et bredt spektrum af gasser ved hjælp af forskellige sensorteknologier. 

Produktet kan også leveres med ekstern detektor, således at sensoren delen kan monteres tæt på evt. udslips kilde og controlleren monteres synligt.

Geopal mobil app 

Ved hjælp af Geopal App og trådløs Bluetooth teknologi er konfiguration, kalibrering og aflæsning af data via mobile enhed mulig. Herved reduceres vedligeholdelsestid og omkostninger. Især hvis detektoren er monteret højt eller er svært tilgængelig.

Find Geopal App på Apple Store og i Google Play.

Lagring af målinger

En vigtig funktion er GP-NOVAs evne til at lagre tidsstemplet måling af gaskoncentrationer og systemhændelser (op til 2000 hændelser og målinger af gaskoncentration). 

Disse data gemmes kontinuerligt på et microSD-kort og kan analyseres via diagrammer på en mobil enhed eller sendes via e-mail til yderligere analyse.

En anden fremtrædende funktion er den trådløse kommunikation via bluetooth og Geopal-appen, som giver realtidsaflæsning og konfiguration via mobile enheder. Dette reducerer både tid og omkostninger forbundet med vedligeholdelse.


 

Analoge og digitale udgange

GP-NOVA giver flere muligheder for at kontrollere og overvåge detektorens status fra kontrolrummet. Konfigurerbar galvanisk isoleret 4-20 mA udgang, RS-485 Modbus RTU, Digital udgang i form af potentialfri relæudgange for lav-, højalarm samt fejl. Relæerne kan vælges enten som aktive (fail safe) eller passive.

SIL 2

GP-NOVA er designet til SIL2 iht. IEC 61508 og ydeevne iht. EN 60079-29-1. 

Kontakt os

Hvis du ønsker yderligere information om GP-NOVA Stand-Alone gasdetektoren eller har spørgsmål vedrørende vores produkter og tjenester, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon: +45 45 67 06 00 eller gennem vores kontaktformular, som du finder i højre side.

 

GP-NOVA introduktion

GP-NOVA og Geopal App

GP-NOVA Guide: Ændre alarm via de optiske berøringsknapper
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 45 67 06 00, eller via formularen herunder.
 
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Geopal System A/S | Skelstedet 10B | DK-2950 Vedbæk • +45 4567 0600 | info@geopal.dk