Dansk producerede gasalarmsystemer til effektiv detektering af gasser, dampe og giftige luftarter
+45 4567 0600
info@geopal.dk

GJD-L3C - alarmcentralen mod ammoniak

Dato: 23. februar 2022
Man skulle næsten tro, at det var en karakter fra Star Wars med dens robot-lignende udseende og navn, men i virkeligheden er det en robotkæmper mod ammoniak, som vores produktion har bygget specielt til vores norske kunde. Vores kunde er en industriel kølevirksomhed, som udvikler køleløsninger til fiskeindustrien, hvor der blandt andet anvendes ammoniak (NH3) som kølemiddel.

Når kølemidlet er NH3, kan der være risiko for udslip af giftige gasser samt eksplosionsfare, og derfor er der behov for gasovervågning. GJD-L3C bruges hvor der kun er brug for ét målepunkt, dvs. én detektor. I vores kundes tilfælde er der behov for to målepunkter, og derfor har vores produktion tilsluttet to detektorer.

Den aktuelle gaskoncentration fremgår af et display på monitoren, og monitoren er designet til at modtage og behandle signalet fra de tilsluttede GJ-EX detektorer, udføre nødvendig signalbehandling samt afgive varsel og alarm, og ved eventuelle gasudslip skal gasdetekteringen have til formål at lukke ned for anlægget eller processen, og/eller der kan være tale om varsling af medarbejdere. 

GJ-EX er en eksplosionssikker detektor og sammen med alarmcentralen GJD-L3C skaber den et sikkert og trygt arbejdsmiljø for vores norske kunde.

Har du også behov for at bekæmpe ammoniak eller andre giftige gasser? Geopal bekæmper alle slags gasser, og vi finder gerne en løsning der dækker netop dit behov!

Kontakt os for at høre nærmere.

Skal vi også levere professionelle gasalarmsystemer og service til din virksomhed?

Du er velkommen til at ringe på telefon 45 67 06 00 eller at skrive via kontaktsiden.

Vi ser frem til at høre fra dig.
Del på Facebook  Del på LinkedIn  Print nyhed
Forrige
7. maj 2024
Stærkt samarbejde med NH3 Solutions
Sammen skaber vi sikre arbejdspladser!
Læs indlæg
1. maj 2024
Servicetekniker Leif stiger til vejrs..
.. og jagter ammoniak
Læs indlæg
14. april 2024
Vil du være med til at producere gasalarmer til hele verden?
Vi søger ny kollega til vores produktionsteam
Læs indlæg
Geopal System A/S | Skelstedet 10B | DK-2950 Vedbæk • +45 4567 0600 | info@geopal.dk