Dansk producerede gasalarmsystemer til effektiv detektering af gasser, dampe og giftige luftarter
+45 4567 0600
info@geopal.dk

Et usædvanligt servicebesøg

Dato: 9. marts 2023
Servicetekniker Torben måtte have sikkerhedssele på, da han skulle 2 meter ned i en grav under et renseanlæg.

Det var tid til det årlige servicebesøg hos en af vores kunder, som er pumpeproducent. For at Torben kunne udføre serviceeftersynet skulle han under jorden, hvor gasdetektorerne er placeret.

Vi har tidligere installeret to GP-ELK detektorer, da de er lavet af robuste materialer designet til et aggressivt miljø og derfor perfekte til denne situation. De detekterer svovlbrinte (H2S), som er en gas, der er både brandfarlig og giftig selv ved lave koncentrationer!

Renseanlæg er typiske arbejdspladser, der er i risiko for udslip af denne giftige og brandfarlige gas, da H2S dannes i forbindelse med nedbrydning af organisk stof under anaerobe forhold. Hvis du arbejder på et rensesanlæg, et biogasanlæg eller i kloakken, arbejder du sandsynligvis sammen med denne farlige gas, og gasdetektering er en nødvendighed for at undgå personskade og arbejdsulykker.

Ved serviceeftersynet har Torben testet og kalibreret detektorerne og sikret, at alle sikkerhedskrav blev opfyldt. De to GP-ELK detektorer, der anvender elektrokemiske sensorer, overvåger eventuelle gaslækager og giver en alarm, når grænseværdierne nås. Ved alarm vil der blive sendt signaler til kontrolrummet, hvorefter anlægget automatisk lukker ned og alarmerer renseanlæggets medarbejdere, mens lækageniveauet stadig er lavt med minimale risici til følge.

Med dette serviceeftersyn har Torben sikret vores kunde en fortsat tryg arbejdsplads!

Arbejder du også sammen med H2S eller vil du bare vide mere om svovlbrinte? Læs vores artikel eller kontakt os, så rådgiver vi dig gerne!

Skal vi også levere professionelle gasalarmsystemer og service til din virksomhed?

Du er velkommen til at ringe på telefon 45 67 06 00 eller at skrive via kontaktsiden.

Vi ser frem til at høre fra dig.
Del på Facebook  Del på LinkedIn  Print nyhed
Forrige
23. marts 2023
Succes ved årets Køle- og Varmepumpeforum
Helle og Henrik gav den gas!
Læs indlæg
23. marts 2023
Du er inviteret!
Hils på Geopal
Læs indlæg
22. marts 2023
Arbejder du med farlige kølemiddelgasser?
Så skal du med til årets Køle- og Varmepumpeforum!
Læs indlæg
Geopal System A/S | Skelstedet 10B | DK-2950 Vedbæk • Geopal System A/S | Skomagervej 4A | DK-7100 Vejle • +45 4567 0600 | info@geopal.dk