Dansk producerede gasalarmsystemer til effektiv detektering af gasser, dampe og giftige luftarter
+45 4567 0600
info@geopal.dk

A+A: Dag 1

Dato: 24. oktober 2023
Geopal er endelig fremme ved A+A-messen i Düsseldorf, og både Christian og Malthe fra vores salgs- og produktionsteam er begejstrede over at være her, og de har allerede hilst på en masse dygtige branchefolk.

Selvom både Christian og Malthe stråler, så er det vores gasdetektor GP-NOVA, som løber med opmærksomheden, og med god grund! Denne gasdetektor er nemlig meget mere end blot en almindelig gasdetektor med dens prestigefulde SIL2 godkendelse. Christian og Malthe viser også de besøgende vores Geopal APP, som forvandler ens smartphone til et kalibreringsværktøj. Når app’en forbindes med GP-NOVA, får man adgang til blandt andet realtidsopdateringer og nem kalibrering. Så det er ingen overraskelse, at GP-NOVA er højdepunktet!

Uanset om du arbejder med eksplosive gasser, giftige dampe eller brandfarlige væsker, så kan GP-NOVA’en være din redning. Dens avancerede funktioner samt præcision imponerer og sikrer, at arbejdspladser som din forbliver sikre – hver eneste dag.

Deltager du også i A+A? Så kan du lære meget mere om GP-NOVA samt hilse på Christian og Malthe. De venter på dig ved vores stand nummer A55 i Hal 4.

Hvis du ikke kan nå at svinge forbi, så er du velkommen til at gribe knoglen i stedet og gi’ os et kald. Kontakt Geopal her.

Skal vi også levere professionelle gasalarmsystemer og service til din virksomhed?

Du er velkommen til at ringe på telefon 45 67 06 00 eller at skrive via kontaktsiden.

Vi ser frem til at høre fra dig.
Del på Facebook  Del på LinkedIn  Print nyhed
Forrige
7. maj 2024
Stærkt samarbejde med NH3 Solutions
Sammen skaber vi sikre arbejdspladser!
Læs indlæg
1. maj 2024
Servicetekniker Leif stiger til vejrs..
.. og jagter ammoniak
Læs indlæg
14. april 2024
Vil du være med til at producere gasalarmer til hele verden?
Vi søger ny kollega til vores produktionsteam
Læs indlæg
Geopal System A/S | Skelstedet 10B | DK-2950 Vedbæk • +45 4567 0600 | info@geopal.dk